Julkalendern 2014. Piratskattens Hemlighet

I år satsar Julkalendern på historiska myter om piratskatter och medelhavsmiljö. Ett magiskt äventyr för båda stora och små barn som älskar Julkalendern. Vem älskar inte Julkalendern? Själv är jag 44 år, och har lyckligtvis en liten dotter, som jag kan skylla på när jag sitter spikad framför avsnitten. Det är så vi gör, vi vuxna, för att undvika att visa hur stort intresse vi har för, och hur vi påverkas av alla produktioner av Julkalendern genom åren. För sjutton, Julkalendern fanns ju redan när jag var en liten knatte.

I år handlar Julkalendern om Skattjakt och Kusträddning.

I vilket fall så tror vi att Julkalendern, denna gång verkligen lyckats med sin produktion. Med ett engagerande och spännande, magiskt äventyr i medelhavsmiljö. De två syskonen Sam och Minna far på semester för att fira jul utomlands, vid medelhavskusten, med sin mamma. Mycket snart blir syskonen involverade i att rädda den vackra Orkidékusten som är hotad.

Det är då skattjakten börjar. Tillsammans med sin kusin Bianca ger sig de tre i kast med att hitta den legendariska piraten Aquillas bortglömda skatt. Det enda som kan rädda deras semester, julfirande och den vackra Orkidékusten är att de tre äventyrslystna barnen hittar piraten Aquillas försvunna skatt.

Årets Julkalender bjuder på klassisk skattjakt med skattkartor, magi och ledtrådar. Julkalendern 2014 är också en historia som innehåller godhet, ondska och spänning, som säkerligen kommer att få de flesta barn i Sverige, likaså mamma och pappa, att sitta klistrade vid TV-skärmarna enda fram till Julafton.

Julkalendern 2014, produceras av Niclas Widström Nicastro och Tre Vänner. Producenter är Ida Kjellin och Sofie Forsman tillsammans med Tomas Tivemark och Johan Kindbom. Julkalendern 2014, Piratskattens Hemlighet” behöver vi inte vänta länge på. Snart är det Jul. Vill du läsa mer om Julkalendern 2014, så går du vidare här.