Sälj och köp konst på www.swedishart.se

SwedishArt.se, en portal där du kan hitta konst och sälja konst från både kända och okända talanger. SwedishArt.se är till för Sveriges konstnärer i tiden och står som den enda moderna Svenska konstnärsportalen. Här går det att hitta statistik som talar om hur många anslutna konstnärer som finns, hur många konstverk som finns och har funnits representerade samt hur många utställningar som gjorts med hjälp av SwedishArt.se

Är du spekulant och vill hitta nya, som du tror, uppkommande Svenska konstnärer och deras verk? Då kan du söka igenom ett digert register av konstverk till salu, och köpa dessa genom SwedishArt.se´s hemsida. Är du konstnär, så kan du ansöka om medlemskap och ta del av information, utställningar och registrera dina alster till försäljning.

SwedishArt.se´s inriktning och målsättning är att stå som en hjälp för svenska konstnärers förbättring och möjligheter till bra marknadsföring och chansen att som konstnär synas på den gigantiska marknaden. De grupper som SwedishArt.se riktar sig till ligger inom föreningar och gallerier, konstnärer och till konstintresserad allmänhet.

Detta finns att finna på SwedishArt.se ”Din guide till svensk konst”

Här kan du hitta ett digert konstlexikon med en ofantlig informationsrikedom för den sökande inom svensk konst. Du hittar inte bara målningar, utan här finns bildkonst, konsthantverk, skulpturer, fotografisk konst och andra konsthantverk inom en hel rad olika genres.

Som extra grädde på ditt konstnärliga mos så finns här en utställningskalender där det finns information om de registrerade konstnärernas kommande utställningar. Var de går av stapeln, och under vilka dagar de kan ses av allmänheten.

Är du konst eller konstnärsintresserad, eller är du rent av konstnär själv, och ännu inte känner till SwedishArt.se så är det väl värt och hög tid att ta en rejäl titt på denna hemsida. Den finns på www.swedishart.se