Artistica.nu, en konstnärsbutik för alla konstnärer

På Artistica.nu hittar du allt för ditt skapande i konstens värld. Oavsett om du är professionell konstnär, och att skapa är ditt levebröd eller om du bara är på amatörnivå så har Artistica.nu något för dig. Här finns material och tillbehör för allt såsom oljemålning, krita, akvarell och sketch målning. Till och med material till kopparstick, screentryck och keramik går att hitta hos Artistica.nu.

Artistica.nu har även ett trevligt, enkelt och funktionellt sätt i både form och funktion på sin nätbutik. En plats som du gärna besöker gång efter gång, och gör till din lilla plats för dina inköp för att ditt skapande ska kunna fortsätta. Precis som det står på första sidan i Artistica Konstnärsmaterials hemsida, ”for creative people”. Hela deras presentation lyser av just kreativitet, och påvisar också det genom att tillhandahålla ett brett sortiment inom ett brett spektrum av genres.

Hur handlar du på Artistica.nu

Hos Artistica.nu väljer du som vanligt vad du vill ha i en nätbutik, och plockar ned det i din kundkorg. Vi vill speciellt passa på att trycka på de röda punkterna i menyn, där du kan hitta mycket bra fynd inom många kategorier. Artistica.nu håller en prisklass som ligger cirka 20-30 procent under rekommenderat butikspris.

Som privatperson betalar du din leverans via kortbetalning eller postförskott, institutioner som företag, kommun och skola kan få betala via fakturaköp. Din order går normalt sett iväg omgående och du har din beställning för avhämtning vid närmaste utlämningsplats inom bara ett par dagar.

Är du konstnär av något slag inom målning, keramik eller screentryck och inte har provat Artistica.nu så vill vi gärna pusha på lite extra om Artistica.nu. Prova Artistica.nu, och du kommer att få bra kvalitet och snabba leveranser som gör att ditt fortsatta skapande och din kreativitet inom konstens värld fortsätter. Välkommen till www.artistica.nu