Om boken “Att leva ett liv, inte vinna ett krig”

En bok som skapat stor uppståndelse i bokvärlden är just denna bok, ”Att leva ett liv, inte vinna ett krig”, och det går inte av för hackor. Det hela handlar om dialektisk beteende, och summerar historiens syfte med den behandlingsform som skapat ett världsligt intresse. Att acceptera vem du är och att integrera det i världsalltet är inte alltid så lätt för varje människa. Vi kan ta allt från människor som lever i utanförskap, till periodiska sinnen som skapar en drömvärld genom att tro på den sista stora stöten. Allt har med det stora och öppna tankesättet att göra. Skulle de flesta av oss inte inneha ett öppet sinne så skulle denna bok inte existera. Det är helt klart en bok värd att läsa för alla individer, oavsett yrke, titel eller samhällsklass.

Vad handlar nu egentligen boken ”Att leva ett liv, inte vinna ett krig”, om?

Handlingen är egentligen ganska enkel då det handlar om att uppfatta dig själv som människa och uppskatta den du är född att vara. Du ska fortsätta ditt liv, och utveckla de insikter och kunskaper som din omgivning delar med sig. Helt enkelt en bok som absolut passar alla, och borde ha kommit ut i våra bokhyllor för länge sedan.

Kanske hade några av våra mest notoriska brottslingar fått upp sina sinnen och att allt inte stod rätt till innan det var försent, och blev gallervägen resten av livet. Ser man från den andra sidan så kan även denna bok användas för bättring och bot, vilket kanske kan öppna sinnet och insikten för de som inte utfört så stora illdåd att de behöver sitta hela livet. Kanske ger denna bok insikt till alla. Det är bara att prova och se. Läs den. Begrunda den. Skapa din egen uppfattning.